Het2Wielerhuis Barneveld

Het2wielerhuis

Liefde voor de wielersport, vakkennis en servicegevoel zijn de basis geweest voor Het2Wielerhuis in Barneveld. Zowel de sportfietser, de recreant en degene die een fiets met trapondersteuning zoekt vindt bij Het2Wielerhuis een ruim assortiment in de showroom van 350 m2.

U krijgt bij Het2Wielerhuis persoonlijk advies van wielrenners en mountainbikers om een passend rijwiel aan te schaffen. U vindt bij ons zelfs racefietsen die in de Tour de France worden gebruikt, óók 2e-hands. Hier vindt u waar fietsplezier!

Het2Wielerhuis sponsort o.a. WV Eemland, WV Tour de Force en de jaarlijkse Wielerronde van Barneveld. In Oeganda sponsort Het2Wielerhuis het Kampala Cycling project wat gericht is op het ontwikkelen van kansarme jongeren tot sportman of sportvrouw en zo hun gedrag en gezondheid te beïnvloeden.

Merken

De collectie topmerken tour-, elektrische-, ATB-, race-, hybride- en trekking-fietsen van Het2Wielerhuis bestaat onder andere uit Gazelle, Batavus, Trek, BMC, Cube, Jan Janssen en Wilier. Voor de opbouw van de frames hebben wij gekozen voor groepen van Shimano, Campagnolo en SRAM. Zo hebben we bijvoorbeeld kleding van Vermarc, Ultima, Shimano en Pearl Izum, schoenen van Sidi en Shimano en helmen van Bell, BBB en Giro.

Assortiment

In ons 2 verdiepingen tellende pand vindt u naast een keur aan fietsen een zeer goed uitgeruste reparatieafdeling en ruim gesorteerde afdelingen met de modernste onderdelen, fietskleding, helmen, sportvoeding, massageproducten en fitnessapparatuur.

Montage

De echte liefhebber stelt zelf zijn fiets samen en laat het door ons vakkundig monteren. Onze gediplomeerde technici beschikken over de meest moderne apparatuur om uw fiets aan te meten en af te stellen.

Service

Perfecte service begint bij het persoonlijk advies van de specialisten van Het2Wielerhuis. Iedere fiets wordt aangemeten voor een perfect zit. Uiteraard bieden wij garantie op onze producten en diensten. Bij pech met uw elektrische fiets kan uw rijwiel ook opgehaald worden voor reparatie. Zeker bij veelvuldig gebruik van uw rijwiel doet u er goed aan jaarlijks een servicebeurt uit te laten voeren door Het2Wielerhuis. Dit voorkomt vervelende situaties onderweg en komt uw veiligheid ten goede!

Voor meer informatie zie de website van Het2Wielerhuis.