Tour de Force 2019

De Tour de Force editie van 2019 zal worden gehouden op zaterdag 25 mei a.s. Vanaf de startlocatie, het Pluimveemuseum te Barneveld, leiden de routes fietsers, wandelaars en steppers naar de mooiste plekjes van de Veluwe.

Deelnemers aan de fietsroutes van 25 en 50 km blijven wat meer in de buurt van Barneveld. Maar ook daar zijn zelfs voor geboren en getogen Barnevelders nog onbekende weggetjes te vinden. Kiest u voor de 75 of 100 km route dan ziet u prachtige delen van de Zuid-Veluwe. De echte bikkels die voor de 150 km gaan krijgen diverse beklimmingen van de Posbank voor de kiezen. Deze afstand telt niet voor niets mee met het Brévet des Cyclistes.

De wandelaars gaan richting Lunteren en doorkruisen het prachtige gebied rond de Goudsberg. De langste afstand komt door het natuurgebied het Wekeromse Zand. Een prima training voor de Nijmeegse Vierdaagse!

En wilt u steppen? Dat kan ook. De steppers maken gebruik van de fietsroutes van 25 of 50 km. Maar ook voor de 75 km route bent u welkom.

De Tour de Force staat al jarenlang bekend om z’n prachtige routes en uitstekende verzorging onderweg, waarbij zelfs het Barneveldse eitje niet ontbreekt!

In de omgeving van het Pluimveemuseum is ruim voldoende gratis parkeer gelegenheid. Na afloop kunt op het gezellige terras van een welverdiend hapje en sapje genieten. Bovendien is er gelegenheid om te douchen in Sporthal de Meerwaarde.

Nieuw: MTB Graveltocht 80 km

De Tour de Force organiseert dit jaar voor het eerst een MTB graveltocht. De route van deze tocht voert de deelnemer voor een groot deel over semi-verharde (gravel)paden. Prachtige delen van de Veluwe zijn in deze tocht opgenomen, zoals het gebied bij Radio Kootwijk en de kroondomeinen bij Apeldoorn. Reden genoeg om aan dit onderdeel van de Tour de Force mee te doen!

Start: Het Pluimveemuseum, Hessenweg 2A, 3771 RB Barneveld
Datum: 25 mei 2019
Onderdelen: Fietsen: 25, 50, 75, 100 en 150 km
Wandelen: 15, 25 en 40 km
Steppen: 25 en 50 km
 
Starttijd: Vanaf 07.00 uur (afhankelijk van de gekozen afstand)
Voorinschrijven: via fietssport.nl - deze mogelijkheid is er alleen voor fietsers. Wandelaars en steppers kunnen zich inschrijven bij de start.

Scan & go:

Aanwezig

Kosten:

€ 5,00; ntfu-, knwu-leden en leden wandelbond € 1,00 korting