Meerdaagsen 2019

De traditie van het houden van verschillende meerdaagsen voor de leden van Wielervereniging Tour de Force zetten we ook in 2019 voort.

Hieronder vindt je de informatie.

De Vlakke 3-daagse, 13, 14 en 15 juni 2019

Na de lekkere en lange zomer is het echt herfst geworden, en zitten we zo in 2019. Daarmee komt ook weer de Vlakke Driedaagse om de hoek kijken. Daarbij is de keuze gevallen op Brabant en op de data 13, 14 en 15 juni 2019, de week na Pinksteren.

Ben op zoek gegaan en uitgekomen op Hotel Herberg D'n Dries (dendries.com), aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen. Kort bij Waalwijk. Inmiddels staat er een reservering uit voor 16 personen. Het is een kleiner hotel en daarmee is er ook niet echt meer plek. Maar gezien het aantal deelnemers van de laatste jaren, zou het genoeg moeten zijn. Kosten zullen rond de 220 euro bedragen. Omdat we in Nederland verblijven zullen de (echte) bierdrinkers iets extra's bij moeten leggen. Dat regelen we daar ter plekke wel.

Om enigszins de kosten in de hand te houden wil ik net zoals vorig jaar de chauffeurs (alleen) de kosten voor de verreden brandstof terugbetalen. Bedoel dan de chauffeurs die één of meerdere passagiers (en fietsen) meenemen, naar de overnachtingsplek.

Graag opgave voor 31 januari, omdat er dan al een definitieve boeking gedaan moet worden.

Mocht er iemand vragen hebben of meer info willen, dan kan dat door contact op te nemen met Johan Hallers, of via de mail toercom@wvtourdeforce.nl

Aanmeld link voor de vlakke 3-daagse

De klim 3-daagse 28, 29 en 30 juni 2019

Deze staat gepland op 28, 29 en 30 juni 2019. De overnachtingslocatie is Hotel Hubertushof in Körperich. Dit is in Duitsland, tegen de grens van Luxemburg aan, in de buurt van Vianden. Er is een reservering gedaan voor 18 personen. Kijkend naar voorgaande jaren moeten we die plaatsen gevuld krijgen, maar zoals een bekend gezegde uit de financiële wereld luidt, geldt dat ook voor de 3-daagse: “rendementen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst”.

In 2010 zijn we hier ook geweest. Een mooie omgeving om heerlijk te rijden in een glooiend landschap met soms korte venijnige klimmetjes, waaronder "De muur van Vianden" , een soort Keutenberg maar wel iets langer. Zet de datum maar gauw in je agenda.

Aanmeld link voor de klim 3-daagse

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Jan Schipper, of een email sturen naar toercom@wvtourdeforce.nl

Aanmelden graag voor 31 maart 2019.

De MTB 3-daagse 14, 15 en 16 juni 2019

De MTB 3-daagse zal dit jaar in het weekend van 14, 15 en 16 juni 2019 plaats vinden.

Uit de enquête die onder meerdere oud-deelnemers gehouden is werd deze datum door de meeste voorgesteld. Voor ons ook iets makkelijker om een onderkomen te vinden in deze periode dan in het Hemelvaartsweekend.

Zowel België (Ardennen) als Luxemburg (Groot Hertogdom) werd met gelijke stemmen gekozen als favoriete plek. We gaan dus in deze gebieden een geschikte plek zoeken. Mogelijk kiezen we weer het concept van vorig jaar. Een huis waarin we met zijn allen plezier maken en ons steentje bijdragen in huishouding. Dit maakt het erg gezellig en drukt ook nog eens de kosten.

Inmiddels is de MTB meerdaagse binnen onze vereniging een begrip geworden. Dit hoeven wij de trouwe deelnemers niet wijs te maken. Nog nooit mee geweest of is dit al veel te lang geleden? Meld je dan aan via onderstaande link. Wil je maar 1 of 2 dagen mee? Overleg dit dan even met de organisator, Frans van de Stroet.

Je kunt ook een email sturen naar MTB@wvtourdeforce.nl

Aanmeld link voor de MTB 3-daagse.