Meerdaagsen 2024

Vlakke driedaagse 2024


Nu het winterweer ons misschien niet altijd naar de fiets doet verlangen kijken we toch al uit naar betere tijden. Dagen dat we weer op de korte fietsbroek en met een wielershirt met korte mouwen kunnen fietsen. Hopelijk hebben we tijdens de vlakke driedaagse van volgend jaar zulk weer. Na twee keer Brabant en een keer de Achterhoek was de vraag “Waarheen in 2024”? Daarom maar eens een geheel wetenschappelijk verantwoord onderzoek gedaan. Dat wil zeggen aan deelnemers van voorgaande jaren die bovengenoemde vraag gesteld. Dat leverde bijna net zoveel verschillende bestemmingen op als deelnemers aan het onderzoek. Nou ja, er was wel een bepaalde trend te ontdekken. Zo werd Drenthe vaker genoemd dan andere provincies in Nederland. En omdat meeste stemmen gelden gaan we daar voor 2024 een mooi en enigszins betaalbaar onderkomen zoeken. 
Als we uitgaan van dezelfde periode als voorgaande jaren dan komen we uit op 5, 6 en 7 september (donderdag vrijdag zaterdag). In eerste instantie gaan we 6 tweepersoonskamers reserveren. Mocht de belangstelling overweldigend zijn, dan boeken we er nog 1 of 2 bij. Plaatsing op volgorde van aanmelding! En dat aanmelden kan via bestuur@wvtourdeforce.nl. 

Vorig jaar kostte de driedaagse €320. Voor komend jaar zal dat waarschijnlijk €10 of €20 meer zijn. Nog genoeg tijd om dat bedrag bij elkaar te sparen.

Met sportieve groet,
Henk van Veldhuizen

 

MTB Meerdaagse 16,17,18 mei 2024.

We gaan voor een spectaculaire MTB-meerdaagse in de prachtige Ardennen. Bereid je voor op modderige trails, adembenemende vergezichten en mogelijk een verdwaalde beer(just kidding, hopelijk).

We rijden de Stoneman Arduenna. een meerdaagse tocht met overnachtingen op verschillende locaties.

Vragen/info, Jos van Veldhuizen

 

Klim Meerdaagse 28,29,30 juni 2024

Voor degene die houden van hoogtemeters en de geur van dennen in de ochtend, is onze klim meerdaagse in de Ardennen een niet te missen avontuur. Neem je klimspieren mee!

Er is een hotel gereserveerd in Hotel Dennenheuvel in Durbuy.

Vragen/info, Jan Schipper.