R. van de Beek Verf

R. van de Beek Verf is er niet alleen voor de klant, maar ook door de klant. In 2012 besloot Van de Beek Schilders zich volledig te concentreren op het schilderwerk en de winkel aan de Valkseweg in Barneveld te sluiten. Er volgden echter zoveel vragen van particuliere klanten dat in 2013 werd gestart met magazijnverkoop.

Korting en advies

In het magazijn aan de Anthonie Fokkerstraat verkopen wij professionele verf en gereedschappen met een aantrekkelijke korting van 25 %. Minstens zo aantrekkelijk is het advies op maat. Wij beantwoorden al uw vragen en gidsen u naar het allerbeste schilderresultaat. 

Schilders sinds 1963

In 1963 vestigde Hendrik-Jan van de Beek zich als zelfstandig schilder in Barneveld. Zijn zoons Rut en Jurrie kwamen al snel in het bedrijf. Op de fiets gingen zij naar klanten in de wijde omtrek, gewapend met verf en schildersgereedschap. In 1972 kwam de 15-jarige zoon van Rut, Henk-Jan, het team versterken.

Inmiddels is ook de vierde generatie actief in het bedrijf. Rudy van de Beek, zoon van Henk-Jan, heeft de dagelijks leiding in het schildersbedrijf.

Meer informatie zie de website van R. van de Beek Verf