Onderweegs & De Groot

Onderweegs & De Groot

Het vak van een ondernemer is mooi, maar niet zonder risico’s. Zeker niet voor het midden- en kleinbedrijf. Bij Onderweegs & De Groot kennen we die risico’s, maar we kennen ook het geheim achter iedere bloeiende onderneming: een gedegen financiële administratie. En dat is precies waar we om bekend staan.

Onderweegs & De Groot verzorgt al jaren de financiële administratie van tientallen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Een team van gespecialiseerde accountants en belastingadviseurs, in eigen huis of in ons hechte netwerk staat garant voor vakkundig maatwerk.

Maar wat Onderweegs & De Groot echt uniek maakt is minder bekend. Dat we oprecht geïnteresseerd zijn in uw onderneming en haar achtergrond. Dat we hart hebben voor en ons betrokken voelen bij uw organisatie en dat we vinden dat persoonlijk contact het fundament is van een doortimmerd advies. En juist die betrokkenheid zorgt voor diepgang in onze adviezen en al onze diensten. Dat maakt ondernemen voor u niet minder riskant, maar wel prettiger en vaak meer succesvol.

Meer informatie: www.odg-accountants.nl