Het is tijd om de fiets onder het stof vandaan te halen. We mogen weer! Aanstaande donderdag (2 juni) gaan we direct van start met iets leuks. De kenners van de Lunterse bossen zullen in het voordeel zijn....

We hebben dit seizoen nieuwe ontwikkelingen waar we jullie op willen wijzen:

  1. Verzamellocatie start en einde van de trainingen is gewijzigd. De club groeit uit zijn voegen en bij de Hessenhut is onvoldoende ruimte. Vanaf nu starten we om 18:45 bij de grote groene buizen in het Zandgat, die vlakbij het bruggetje.
  2. We laten de oude (geldt niet voor de jeugd, die blijven in de huidige drie groepen rijden) niveaugroepen basis, gemiddeld, etc. los. Vanaf nu werken we met een A groep en een B groep. Zowel de A groep als de B groep heeft de mogelijkheid om op de avond zelf te kiezen tussen een techniektraining of toertocht. De A groep is bestemd voor sporters met enige ervaring en die niet vies zijn van een tempo toertocht. De B groep is voor de renners die vooral willen genieten van het buiten bewegen of qua techniek nog veel kunnen ontwikkelen.
  3. De heen-en-terugweg via de Hessenweg valt niet onder de verantwoordelijkheid van de trainers maar we voelen ons wel verantwoordelijk. Regelmatig zien we gevaarlijke situaties ontstaan omdat andere weggebruikers niet altijd rekening houden met ons als fietsers. Om die reden willen we vanaf nu het volgende instellen: jeugd vertrekt in twee groepen en uiterlijk 18:25 vanaf het Fietsenhuis. Volwassen vertrekken ook in twee groepen uiterlijk 18:30 vanaf dezelfde locatie. De eerdere vertrektijd heeft ook te maken met de aanvangslocatie die iets verder weg is.

Vragen? Neem contact met ons op...