Hallo fiets liefhebbers,

We naderen weer het einde van het seizoen. Dat wil niet zeggen dat de fiets aan de wilgen gehangen moet worden, dat weten jullie ook wel.

Maar als afsluiting hebben we de goede gewoonte om daar een tocht aan te verbinden.

Zaterdag 28 september 2019 moet het gebeuren.

Voor de racefietsers is de start is bij Het 2 Wielerhuis om 8:30 uur.

Er kan gekozen worden uit 2 afstanden, te weten 113km en 139km.

Onze vaste route maker, Jan Pit, heeft er 2 mooie tochten van gemaakt.

De 113 km tocht gaat via Wageningen-Hoog naar Heelsum om daar de Rijn over te steken en via Elst gaat de route naar de Waal waar we de dijk volgen tot aan Dodewaard en dan via Kesteren gaan we weer huiswaarts.

De link voor de route: https://ridewithgps.com/routes/31149068

De 139 km tocht volgt de 113 km route maar als extra lus steekt deze bij Nijmegen de Waal over om via Wijchen en Beuningen weer uit te komen bij Ewijk om de Waal weer terug over te steken en dan via Dodewaard het laatste deel van de 113 km route te pakken.

De link voor de route: https://ridewithgps.com/routes/31149069

Voor de MTB-ers wordt als sluitingstocht onze eigen Goudsbergtocht voorgereden, de MTB tocht die we 5 oktober organiseren en die start bij Hent uut ’t Zaand aan de Vijfsprongweg.

Voor de sluitingstocht wordt er om 9:00 uur gestart bij “ ’t Hek” , onder aan de Goudsberg.

Degene die vanuit Barneveld met de fiets er heen gaan kunnen ook om 8:30 naar Het 2 Wielerhuis komen, dan rijden we gezamenlijk naar de Goudberg.

Omdat het een jubileum editie is, het is de 20e keer dat onze vereniging hem organiseert, is er een keuze uit 3 afstanden, 30, 45 en 60km. Bij het voorrijden pakken we de 60km, maar deelnemers van deze sluitingstocht mogen eerder afhaken als het voor hen te lang is of als het te laat wordt.

PS. Niet vergeten: ’s-Avonds is de jaarlijkse feestavond, dit keer in Restaurant De Goudsberg en de aanvang is 7:00 uur

Namens de toercommissie

Jan Schipper