Met de mooie zonnige start van maart begint het bij iedereen te kriebelen. In ieder geval bij de mtb trainers, wij hopen dat dit bij jullie ook zo is, zeker na alle corona perikelen popelen wij om weer met een volledige mtb groep aan de slag te kunnen.

Wij zijn heel benieuwd hoe jullie de corona periode door zijn gekomen en hopen op een grote opkomst.

Wij hebben geprobeerd ons in te leven in wat iedereen graag wil ervaren en wat de verwachtingen zijn van de trainingen. Wij hebben gemerkt dat met name de oudere deelnemers wat minder belangstelling hebben voor de technische trainingen als ook voor de spellen, wel graag een tochtje gaan fietsen onder leiding van een trainer die tijdens de tocht aanwijzingen geeft voor een stukje techniek, en daarnaast vooral aandacht heeft voor het sociale aspect van het mtb rijden, voldoende tijd voor een praatje en gezelligheid. Wij trainers proberen de groepen zo in te delen dat een ieder op zijn of haar niveau kan fietsen. Belangrijk is dat jullie na iedere training aangeven wat jullie wel op niet positief hebben ervaren.

Ook de groep snelle jongens die graag hun energie kwijt willen hopen we weer te zien, voor deze groep zal de aandacht liggen op het bijschaven van de conditie en waar mogelijk hun stuurkunsten te verbeteren.

De jeugd, wij zien jullie graag weer komen, hopen dat jullie weer met evenveel enthousiasme zullen deelnemen aan de trainingen om er weer een super mooi seizoen van te maken. Weet je iemand in je omgeving die ook graag eens wil proberen hoe leuk het rijden op een mtb is vraag hem of haar mee naar de training. Laat de trainers weten dat je een gast bij je hebt.

Wij zien jullie heel graag komen op de eerste zomertraining (31 maart) in het zandgat.