Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs (ODG) heeft verschillende vestigingen op de Veluwe. De accountants en adviseurs zijn lokaal georiënteerd en werken vanuit kantoren in Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren. „Onze klantenkring bestaat uit ondernemers uit de gehele regio”, licht Vincent van Veldhuizen, partner bij het Barneveldse kantoor, toe. „Daartoe behoren eenmanszaken, het midden- en kleinbedrijf en grote zakelijke klanten. Daarnaast mogen we medici, klanten met vrije beroepen, agrariërs en particulieren tot onze klanten rekenen. Onze accountants en adviseurs hebben persoonlijk contact met zowel ondernemers als particulieren.”

Brede dienstverlening

„ODG zorgt dat ondernemers tijd hebben om te ondernemen”, vervolgt Van Veldhuizen. „Tegelijk helpen we onze klanten om maximale winst te behalen en de bedrijfsprocessen te verbeteren. Daartoe hebben we ODG Inzicht ontwikkeld, een adviestool die het ondernemers eenvoudiger maakt inzicht te krijgen in de bedrijfsresultaten. Op die manier hoeven we aanzienlijk minder tijd te besteden aan administratieve werkzaamheden en kunnen we onze deskundigheid op andere vlakken inzetten. Belangrijk voordeel is dat we nu de diepte in kunnen gaan en we onze klanten bijvoorbeeld kunnen helpen met het vergroten van de marges.”

Maatschappelijk betrokken

„Vanwege onze regionale betrokkenheid vinden we het belangrijk sportieve evenementen te ondersteunen. Zo zijn we in Barneveld al meer dan tien jaar hoofdsponsor van de Tour de Force. In de wijde omgeving heeft de organisatie schitterende routes uitgezet, met zowel kortere als lange afstanden voor wandelaars, fietsers en steppers. Iedereen, van recreant tot kilometervreter, komt aan zijn trekken. Geen enkele reden om verstek te laten gaan”, vindt Van Veldhuizen, zelf enthousiast wielrenner. „Wij hebben een zittend beroep. Daarom is het zaak in beweging te blijven. Fietsen vind ik heerlijk. Kop in de wind, het hoofd leegmaken.”

Actief deelnemen

Om deelname te stimuleren, neemt ODG Accountants en Adviseurs voor maximaal zes deelnemers per relatie het inschrijfgeld voor haar rekening. Aanmelden hiervoor kan tot uiterlijk donderdag 23 mei via tourdeforce@odg-accountants.nl.

ODG wieler-team

„Zelf verschijnen we met een eigen wielerteam aan de start, want als hoofdsponsor kunnen we natuurlijk niet aan de zijlijn blijven staan”, benadrukt hij. „Bovendien vinden we het belangrijk een evenement als dit niet alleen te steunen, maar er ook daadwerkelijk en actief bij betrokken te zijn.”