Meerdaagsen 2017

De 1e meerdaagse is die van de MTB, van 19 t/m 21 mei. Er is een huis gehuurd in de Ardennen in het plaatsje Filly, dat ligt in het dal van de rivier de Ourthe. Dat betekent dat we als groep zelf voor ons eten gaan zorgen. Er is ruimte voor 14 personen. De organisatie wordt dit jaar door Frans van de Stroet gedaan.

De 2e meerdaagse is de vlakke op de racefiets. Vanwege het jubileum is het 5 dagen in de vorm van een rondrit met overnachtingen in verschillende hotels. Start en finish in Barneveld en de bagage wordt door Susanne met een auto van hotel naar hotel gebracht. De organisatie is in handen van Johan Hallers Er hebben zich 13 fietsers opgegeven. Het vindt plaats van 10 t/m 14 juni.

De 3e en laatste meerdaagse is naar de Dolomieten en wordt gehouden van 2 t/m 9 september. Er is een hotel gereserveerd in Arabba en van daaruit worden de verschillende ritten gereden. Het programma is een kopie van de reis die wielervereniging VOEK uit Nijkerk het afgelopen jaar gedaan heeft. Er hebben zich 18 deelnemers opgegeven, mocht je alsnog belangstelling hebben dan moet je dat voor het einde van deze maand laten weten, want dan moeten de reserveringen in het hotel definitief gemaakt worden. De organisatie is in handen van Jan Schipper.