Extreme Cup "De Goudsberg" - Zaterdag 19 augustus 2017!

De sprint is een spannend onderdeel van de sport. Een sprint met 5 sporters tegelijk is een heel stuk spannender. Doe je dit ook nog eens bergop, dan het heb je de ultieme sprint, ook wel Extremecup De Goudsberg genaamd. Het komt niet alleen aan op snelheid of kracht, er is ook tactisch inzicht nodig. Ga je al vanaf de start volle bak, of wacht je tot het laatste moment om dan toe te slaan.

Op 19 augustus zullen we weten wie de opvolgers worden in de editie van 2017. Of zullen de winnaars van editie 2016: Marc Jansen (wielrennen), Richard Feiken (mountainbike) en Kevin van der Horst (skeelers) hun titel prolongeren.

Er wordt gestreden in 3 disciplines van elk 25 deelnemers: skeelaars, wielrenners en mountainbikers. Elke discipline heeft 3 voorrondes. Per voorronde strijden 5 deelnemers tegen elkaar om als eerste boven te zijn en de benodigde punten binnen te halen. Na elke voorronde wordt de samenstelling gewijzigd, zodat alle deelnemers een keer tegen elkaar gestreden hebben.

Na 3 voorrondes gaan de beste 10 deelnemers per discipline door naar de halve finale. De beste 3 van elke halve finale gaan door naar de finale. In de finale strijden dan de beste 6 deelnemers tegen elkaar om uit te maken wie er de beste skeeleraar, wielrenner of mountainbiker is.

De winnaar gaat naar huis met € 250, de nummer 2 met € 100 en de nummer 3 met € 50.

De prijzen worden uitgereikt door een beeldschone bergmiss.

De start is om 14:00 en de finales vinden rond de klok van 18:00 plaats met aansluiten de prijsuitreiking. Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier op deze pagina in te vullen. De deelname is voor iedereen vanaf 16 jaar, er is geen wedstrijdlicentie nodig. De kosten zijn €5. Deelname geschiedt op eigen risico en valhelm is verplicht.

Tijdens en na afloop van het evenement is er volop gelegenheid om wat te eten en te drinken op het terras van restaurant De Goudsberg.

Dit alles vindt plaats op De Goudsberg aan de Hessenweg in het mooie Lunteren.

Er is voldoende gelegenheid om de auto te parkeren en voor de deelnemers is er kleedgelegenheid en zijn er douches beschikbaar.

Aanmeld formulier wedstrijd

Discipline *

Heb je een eigen startnummer? Geef deze dan hieronder aan.

Gaat u akkoord met het volgende?
 
Deelname geschiedt geheel op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal/schade/verwondingen aan materialen en deelnemers. De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers te weigeren van de wedstrijd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname kost € 5,00 per persoon, te betalen bij de inschrijving tijdens het evenement.
 

Akkoord? *